Botox Party

Botox Party 2022 május 14-én 10.00 (szombat) 

 

Mi a valóság? Lehet természetes a botox kezelés?

Láttunk már egy-két csodaszámba menő átalakulást a sztárok világában. Irigykedve nézzük a mozivásznon sima, ránctalan, üde arcbőrűket és felmerül a kérdés, mi is a titok?

Az egyik titok a botox kezelés. Magyarországon is egyre népszerűbb ez az orvosi beavatkozás.

Van aki bevallja, van aki csak használja.
A médiában gyakran veszélyes méregnek nevezik. A bulvársajtóban elrettentő példákat is láthatunk, akiknek a túlzásba vitt plasztikai beavatkozás miatt eltorzultak az arcvonásaik.

Valóban láttunk már félrecsúszott, "mókás" szemöldököt, felemás ajkakat, de ezek a "balesetek" higgyék el nem a botox hibája.

Megfelelően alkalmazva a kezelés biztonságos, nem káros az egészségre, a szépség, fiatalság megőrzésére használható. A kezelés látszólag egyszerű, csak egy pici injekció, de azt hajszálpontosan a megfelelő mimikai izomba kell adni a több mint 100 mimikai izom közül az arcon.

Ezen a területen legszélesebb ismerete a plasztikai sebész szakorvosoknak van, akik egyébként is naponta ezekkel a mimikai izmokkal dolgoznak. Ez a titka, hogy a plasztikai sebészek által adott botox kezelések a természetesség határán belül maradnak. Arckifejezésünk, tekintetünk vonzóan mosolygóssá válik, az arc pozitív mimikája viszont megmarad.

Ingyenes, nyílt botox napra hívjuk az érdeklődőket, ahol plasztikai sebészek (Dr. Bajusz Huba, Dr. Viczián Csaba) előadásaival, korrekt információkkal tájékoztatnak a botox, a feltöltő anyagok biztonságos alkalmazásáról és jótékony hatásukról. Az előadásokban részletesen elmondják a lehetséges mellékhatásokat is, a mértéktartó kezeléseket hangsúlyozva.

Program:
2022. május 14-én (szombat)

10:00 óra   Botox orvosi alkalmazása
                   Venus Viva rádiofrekvenciás ránctalanító, bőrmegújító eljárás
                                                                                                          (Dr. Bajusz Huba)

10:30 óra   Arc ránctalanítása, arcplasztikák, sajátzsír feltöltés (Dr. Viczián Csaba)

11:00 óra   ZO Skin Health -Obagi
                  A bőr egészsége valódi hatóanyagokkal fenntartható (Skribek Edit )

 

Egy kis női fecsegéssel, evéssel, ivással és szerény ajándékkal egybekötött jó hangulatú összejövetel lesz, ahol lehetőség nyílik arra is, hogy beszélgessenek a botox-ot már használó páciensekkel.

Ezen az ingyenes nyílt napon ingyenesen kérni lehet a plasztikai sebészektől arcunk megfiatalítására személyre szabott egyéni javaslatot is.

A botox party alkalom lehet arra, hogy egy ampulla tartalmát több páciensnek szétosztva, kedvezményes áron, kisebb területet kezelve kipróbálhassuk a botox hatását.
Kisebb, felületesebb ráncok hyaluronsav feltöltését is kipróbálhatják az érdeklődők kedvezményes áron.
Aki első alkalommal a feltöltést szeretné kipróbálni az fél ml-t 50.000Ft helyett 40.000Ft -ért kizárólag ezen a napon megteheti.

Lehetősége van a megjelenteknek más plasztikai kérdésekre is választ kapni.

A kezeléseknél és a kipróbálásoknál is gondos tervezéssel és foto dokumentációval ellenőrizzük a kezelés hatását. Az összehasonlító utánkövetéssel lehet a kezelést pontosan az Ön arcára, egyénileg alakítani.

A botox kezeléssel kapcsolatos bármely kérdésére választ kaphat.
Várjuk a Szent Gellért Magánklinika Plasztikai Sebészetén!

Botox Party 2019. november 30-án 10: 00 - 13.00

Az ismételten résztvevőket, akik nem akarják végighallgatni az előadásokat, 13:00 órától várjuk.

Helyszín: Szent Gellért Magánklinika

6722 Szeged, Kálvária sgt.14.

Bejelentkezés: 62/431-89962/431-899 , 70/ 33 1234470/ 33 12344

 

botox kipróbálás

Plasztika.net honlapcsoport