Lézeres epilálás

StarLux Lézer epilálás

 
Tartós epilálás, lézeres kezelések ára 

A lézer epilálás:

A fény impulzusos epilálás már világszerte bevált módszer a tartós epilálásra. Hazánkban 2000-ben kezdte meg működését az első epiláló lézer.
Elméleti alapja, hogy az orvosi gyakorlatban használt fény sugár csak a sötét színű festékekben nyelődik el. A bőrön a lézersugár nyomtalanul áthalad. A szőrtüszők sötét  festékanyagában (melanin) és a sötét színű tetoválásokban viszont elnyelődik.
A megvilágítás hatására a kezelt területen 1-2 hét elteltével kipotyognak az aktív növekvő szőrszálak. Ezek az aktív szőrtüszők elpusztulnak és a későbbiekben sem növekszenek többé. Az éppen nyugalmi (alvó) fázisban lévő szőrtüszők viszont nem tartalmaznak festéket, ezért ezekre a szőrszálakra nem lehet hatásos a kezelés. Emiatt kell néhány alkalommal megismételni a kezelést a tartós eredmény eléréséig.
Minden egyes kezelés után egyre hosszabb idő elteltével jelentkeznek újabb szőrszálak, amelyek egyre ritkábbak és gyengébbek is.
A STARLUX epilálás hatásos a hormonális eltérés miatt kialakult rendellenes szőrnövekedés eltűntetésére az arcon, a mellek területén ugyanúgy mint a hónalj, a bikini vonal és a lábszár kozmetológiai kezelésére.
A kezelés teljesen higénikus, fertőzésveszélyt nem jelent, hiszen fénysugárral történik a kezelés. A gyantázásnál jóval enyhébb kényelmetlenséggel jár.
Túlzottan lebarnult és sötét színű bőr esetében az erős fénysugár enyhe napégés tüneteivel járhat. Ezért a kezelést követően rögtön hűtő borogatást alkalmazunk.
A STARLUX a leghatásosabb módja a tartós epilálásnak, amely kitűnik a többi módszer közül. Annyira hatásos, hogy transzvesztita művészek arcának epilálása után nőies tapintatú bőr kialakulását érték el vele.

Bőrfiatalítás (rejuvenatio), pókháló erek, seprű vénák eltávolítása: 

 

A fényenergia a bőr felületén lévő vöröses színű felületes pókháló erek elzárására is alkalmas. A készülék speciális beállításával elérhető, hogy a fényenergia csak a vörös színű vérfestékben nyelődjön el. A kezelés hatására a kis erek elzáródnak, majd néhány hét alatt nyomtalanul felszívódnak. a végleges eredmény eléréséhez tapasztalatunk szerint 4-5 kezelés is szükséges lehet. Hatásos megoldás más módon nem kezelhető esztétikai eltérésekre is.

A korral járó pigment foltok és egyéb bőrhibák is eltüntethetők néhány lézeres kezeléssel. Látványos eredmény várható az arc, a dekoltázs és a kéz területén is. A bőr minősége megváltozik, megfiatalodik. A jó eredmény eléréséhez 5-6 kezelés kúraszerűen végzünk.

 

Szeplők eltávolítása:

A STARLUX G készülék speciális beállításával elérhető, hogy a lézer energia csak a bőr természetes festékanyagában, a sötétebb területeken felszaporodott "melaninban" nyelődjön el. Megfelelő energia tartományt alkalmazva a szeplők természetes festékanyaga elbomlik. Klinikai tapasztalat szerint a többlet bőrfestéket termelő sejtek túlműködése hosszú időre megszűnik. Erős napozás is csak gyengébben indukálja az ismételt festéktermelést.
Az eredmény tartós fentartására erős napon fényvédő oldatok használata később is javasolt
.

 

Tetoválások eltávolítása:

Lézeres tattoo eltávolítás,szeplő eltávolítás ára

A tetoválások eltávolításhoz a Q-5 YAG Lézer a leghatásosabb. A készülék (magasabb energia tartományban, Q-switch üzemmódban) alkalmas a tetoválások heg nélküli eltávolítására is. A lézersugár nyom nélkül halad át a bőr rétegein, a sötét színű tetováló festékekben viszont teljes mennyiségben elnyelődik. A festékekben lévő kettős kötéseket bontja a nagy energiájú fénysugár. Ezáltal a festék feldarabolódik, szerkezete megváltozik, színtelenné válik és a fehérvérsejtek számára is hozzáférhető lesz.
A szükséges kezelések száma függ a használt tetováló festék anyagától, mennyiségétől és az egymásra helyezett festékrétegektől.

Hazánkban az első készülék Szegeden Magánklinikánkon üzemelt.

Kérjen ingyenes tájékozatót !
tel: 62 / 431 899

Plasztika.net honlapcsoport