Venus Viva ránctalanítás

Venus Viva arckezelés 
Venus Concept
 testkezelés

Magyarországon elsőként Szegeden

Ránctalanítás, bőrfiatalítás, teljes rejuvenáció műtét nélkül

                                                 – plasztikai sebész ellenőrzése mellett.

 

VenusViva Magyarországon egyedülálló arcfeszesítő, ránctalanító, frakcionált módon működő rádiófrekvenciás készülék. Ez a technológia optimális megoldást nyújt azok számára, akik még nem, vagy egyáltalán nem szeretnének sebészeti úton fiatalodni, de igénylik arcuk fiatalságának megőrzését. (YouTube video bemutató)

 

Frakcionált RÁDIÓ FREKVENCIA és OKOS SZKENNER

A Venus Viva biztonságos minden bőrtípusra és forradalmian új Nano-Frakcionált RF valamint SmartScan technológiája révén teszi lehetővé a kezelt területen a felmelegített pontok sűrűségének pontos szabályozását egyedi kezelési mintázat létrehozásával.


A Venus Viva a szabadalmaztatott SmartScan technológiát is használja a Nano-Frakcionált Rádiófrekvenciás kezelésekhez;  ez az eljárás mérsékli a páciensek kényelmetlen érzését és lehetővé teszi a kezelőfej többféle mintázat kiválasztását a gyorsabb és egyszerűbb kezelés érdekében. A végeredmény: biztonságosabb és hatékonyabb energia átadás, választható méretű kezelőfelület, változtatható mértékű abláció, megnövelt hatékonyság és rövidebb felépülési idővel.

 

 

 

 

Venus Concept

 

RÁDIÓFREKVENCIÁS KÉSZÜLÉKEKRŐL ÁLTALÁBAN

A rádiófrekvenciás hullám elektromágneses hullám, amelynek biológiai hatását  három tulajdonságával befolyásoljuk: a frekvenciája, az energiája és az alkalmazott pólusok száma.

A FREKVENCIA
A rádiófrekvenciás hullám frekvenciája 1 kHz és 500 MHz között változhat.
Minél magasabb a hullám frekvenciája, annál felületesebb a hatása a bőrben.
Az orvosi és esztétikai célra használt készülékek által kibocsátott hullámok frekvenciája általában 500 kHz és 5 MHz közé esik.


PÓLUSOK SZÁMA
A rádiófrekveciás készülékekben az elektromágneses hullámokat kibocsátó pólusok számával szorosan összefügg, hogy a hullámok milyen mélységig tudják kifejteni hatásukat. Általánosságban azt mondhatjuk, hogy az elektromágneses hullám hatásának mélysége a két pólus közötti távolság felével egyenlő. Az első RF-készülékek még unipolárisak voltak, ezek mélyre hatoltak a szövetekben, de a hullámok terjedését csak rosszul lehetett velük kontrollálni. A készülékek második generációját jelentették a bi- és tripoláris rendszerek, amelyek általában 5–20 mm-es mélységig tették lehetővé a kezelést. A gépek harmadik generációját képviselik azok a multipoláris készülékek, amelyek már akár 6–8 pólussal is rendelkeznek. A korábbi készülékekkel szemben ezeknél óriási előnyt jelent, hogy a pólusok számának növekedésével a kezelés közben keletkező hő egyenletesebb mélységben oszlik el a bőr rétegeiben. A több pólus által biztosított, egyenletes hőeloszlás pedig szakszerű használat mellett gyakorlatilag kizárja annak a lehetőségét, hogy a kezelés során a bőr túlmelegedjen, vagy megégjen. Az újabb kezelőfejekkel már 30 mm mélységig is eljuthatunk, így a bőralja is elérhetővé válik a kezelés számára.

AZ ENERGIA
Az rádiófrekvenciás készülékek általában 20 és 150 W közötti teljesítményre képesek.

A RÁDIÓFREKVENCIÁS KÉSZÜLÉKEK MŰKÖDÉSI ELVE

A rádiófrekvenciás hullámok energiája a kezelés során a szöveti molekulák mozgási energiává alakul. A pólusok által kibocsátott elektromágneses impulzusok hatására a szöveteket alkotó molekulák nagyobb energiával mozognak, egymáshoz ütköznek, ami bőr rétegeiben hőenergia keletkezésével jár.

A bőr-, illetve a zsírszövetek kezelésére éppen ezt a szövetekben belül keletkező hőt használjuk fel a rugalmas rostok összehúzására.

Az elektromágneses hullámok jobban terjednek a vízben, mint a levegőben, ezért a pólusok és a bőr közötti területen vizes bázisú kontaktgélt használunk. Az eljárás során keletkező hő függ az energiát kibocsátó pólusok számától, valamint attól, hogy az elektromágneses hullámok milyen típusú szövetekben terjednek.

A rádiófrekvenciás hullámok nagy előnye, hogy a bőr mélyebben fekvő rétegeit, az irhát és a bőralját is képesek felmelegíteni, és ott kedvező élettani hatásukat kifejteni, anélkül, hogy a bőr felszínén a hám túlmelegedne és égési sérüléseket szenvedne. Miközben a kezelés során a bőr felszíne csak 42 – 45 °C-osra melegszik fel, addig az irha és a bőralja hőmérséklete ennél 5 - 6 °C-al magasabb lesz.


 

Két különböző kezelőfej, két különböző hatás:  


 

1.)  Smart Scan nanofrakcionált  kezelőfej

-     160 apró tűhegy,

-         max. 500 mikron mélység,

-         1000 impulzusszám 3-4 kezelésre elosztva.

A Venus Viva kezelés után égő érzés jelentkezik, mely néhány órán belül minden további kezelés nélkül megszűnik. Helyi ödéma, duzzanat, a bőr érzékenységtől függően bőrpír kialakulhat, ami akár 2-3 napig is látszódhat. 24 órán át semmilyen krém, kemikália nem használható. A bőr tisztítása kizárólag tiszta vízzel, vagy termálvízzel javasolt. A hosszú távú eredmény elérése érdekében kezelést 3 – 4 alkalommal meg kell ismételni, lehetőség szerint az energia fokozatos növelésével. Amennyiben a páciens igényli, a kezelést megelőzően a érzéstelenítő krémet alkalmazunk.

https://www.youtube.com/watch?v=GN_ZrEMgPAA

 

2.)  Diamond Polar kezelőfej – a multipoláris rádiófrekvencia és a pulzáló mágneses mező kombinációja.

-         Arcon, nyakon és dekoltázson alkalmazható,

-         kifejezetten látványos, szinte azonnali eredmény érhető el.

-         fájdalommentes,

-         nem igényel munkából való kiesést.

-         A lifting hatás már 1 alkalom után látható, de a hosszú távú eredmény elérése érdekében a kezelést 1-2 heti rendszerességgel, minimum 6 alkalommal meg kell ismételni.

Mikor/kinek ajánlott?

-         mindenkinek, aki frissebb, fiatalosabb, egységesebb, megújult bőrre vágyik,

-         megereszkedett, ráncosodó bőrre,

-         tág pórusú bőrszerkezet esetén,

-         akne utáni hegek kezelésére,

-         dischromia,( világos, foltok az arcon)

-         melasma, (napsugárzsás hatására előjövő barna foltok)

-         stria,

-         bőrhibák, felszíni egyenetlenségek esetén

Nem javasolt a kezelés:                                           

-         gyulladt, aknés, ekcémás, irritált felületnél

-         aktív herpesz, vírusos szemölcs elváltozásnál

-         terhesség esetében

-         cukorbetegség fennállásánál

-         tetovált területen

-         fényérzékenységet okozó gyógyszer szedése mellett (pl.: Roaccutan)

-         fémallergia esetében

-         pacemaker esetén

Plasztika.net honlapcsoport